Het NOS Journaal bij El-Decoration

Gepubliceerd op 13 januari 2019 om 21:51

In 2018 zijn er ruim 3500 jonge ondernemers gestart met een eigen onderneming. Het NOS Journaal kwam langs bij El-Decoration om te kijken hoe het nu echt is om een jonge ondernemer te zijn.

Het kantoor van El-Decoration

Op 1 september 2017 opende ik als 17 jarige de deuren van El-Decoration. Ik was al langere tijd bezig met het maken van stickers en bedrukken van textiel. Dit deed ik heel kleinschalig voor vrienden en familie. Ik besloot al snel dat ik hier graag meer mee wilde doen. Wat is er nou leuker dan het blij maken van mensen met eigen gemaakte/ontworpen producten!

 

Ik deed in de zomer van 2017 mee aan het project ZomerOndernemer. Tijdens deze trainingen leerde je de basis van ondernemen. Ik ervaarde hoe het echt was om een bedrijfje te hebben. Daarnaast leerde ik veel gemotiveerde en enthousiaste mede-ondernemers kennen. Door de positieve ervaringen tijdens dit project wist ik het zeker.  

El-Decoration ging er komen! op 1 september was het dan zover. Mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel was rond en de website ging live.

 

Bijna 1,5 jaar later werk ik nog elke dag met veel plezier. Het leukste aan ondernemen vindt ik dat je de vrijheid hebt om echt te doen wat je zelf graag wilt. 

 

Net als mij zijn er nog veel meer jonge (student) ondernemers. In 2018 zijn er ruim 3500 jonge ondernemers gestart met hun eigen onderneming. Het NOS Journaal schreef hier een mooi artikel over. En extra leuk, ze kwamen bij ons op bezoek om eens te kijken hoe dat nou is om jong, student en ondernemer te zijn. Heb jij het artikel al gezien?

 

https://nos.nl/artikel/2265950-je-slaapkamer-als-kantoor-het-verhaal-van-tiener-ondernemers-elles-en-zaid.html


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.