Hoe El-Decoration ontstond

Gepubliceerd op 1 juni 2018 om 12:00

Het verhaal achter El-Decoration leest u hier...

El-Decoration is eigenlijk ontstaan uit een liefde voor het maken van ‘’creatieve’’ producten. Vanaf jongs af aan vulde ik mijn vrije tijd op met het maken van knutselwerkjes en schilderijen. In de loop van de jaren kreeg ik steeds meer het gevoel dat ik iets wou doen met mijn creativiteit. Want wat is er nou leuker dan van je hobby je werk maken? en andere mensen blij maken met speciaal voor hen gemaakte producten?
In de zomer van 2017 besloot ik dat ik het toch echt ging doen. Het idee kriebelde al een tijdje en ik had al in mijn hoofd hoe ik het wou hebben. Toch is het best een stap om op je 17e een bedrijf te starten. Er zijn natuurlijk heel veel dingen waar je aan moet denken. Ik besloot mee te doen aan het project Zomer ondernemer. Samen met een groep ‘’jonge’’ enthousiaste medeondernemers werkten wij de hele zomer hard aan onze eigen ideeën. Uiteindelijk zijn hier ontzettend veel mooie plannen en ondernemingen ontstaan. Zo ook El-Decoration...
En op 1 september 2017 was het dan zover, El-Decoration was officieel geopend! Nu kon ik nog meer mensen blij maken met mijn producten. Die ik nog elke dag met alle liefde voor u maak.

 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.