Sinterklaaspakket type 3

inhoud

1x KoopMans Speculaas cakemix 400 GR

1x Tony Chocolony Fairtrade chocolademelk 250ML

1x Chocolade Sinterklaas 40 gram

1x Pepernoten 50 gram

1x Speculaasbrokken 375 gram

1x Organica Tinto Biologisch (Rode wijn) 75 CL

 

1x Snijplank beukenhout (34x18cm) Met gegraveerd logo

 

*Let op, wordt in een blanco (of sinterklaas) doos geleverd.

 

Prijs per stuk

Excl. BTW € 29,95

Incl. BTW € 35,47

Aanvraag indienen
Extra informatie

Onze producten zijn zowel zakelijk als particulier te bestellen. Als zakelijke besteller gaat u uit van het exclusief BTW tarief. Als consument gaat u uit van het inclusief BTW tarief.

 

Na het indienen van een aanvraag ontvangt u van ons een offerte met daarop het totale kostenoverzicht. Na akkoord op de offerte gaan we voor u aan de slag. Bij afname vanaf 5 stuks of meer dient u een aanbetaling te doen van ten minste 50% bij akkoord van de offerte en 50% na aflevering. U kunt uiteraard ook de factuur in 1x betalen.

 

Onze transporteurs, DHL en PostNL bezorgen uw kerstpakketten op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Houd rekening met drukte rond de feestmaanden en bestel optijd. In enkele gevallen bezorgen wij de pakketten zelf. Indien van toepassing zullen we u hier vooraf van op de hoogte brengen.

 

De leveringskosten zijn afhankelijk van de oplage. Bij aflevering op 1 adres zitten de kosten doorgaans op € 7,50 tot € 49,95 excl. BTW. Bij aflevering per adres betaald u € 7,50 excl. BTW per adres, dit is inclusief de extra handeling en breukvoorkomende verpakkingen.