Sinterklaaspakket type 1

Inhoud

1x KoopMans Speculaas cakemix 400 GR

1x Tony Chocolony Fairtrade chocolademelk 250ML

1x Chocolade Sinterklaas 40 gram

1x Pepernoten 50 gram

 

1x Houten pallet onderzetter 18,5 x 13,5 x 2,5 cm

1x Pollepel met gegraveerd logo naar keuze

Prijs per stuk

Excl. BTW € 14,50

Incl. BTW € 16,98

Aanvraag indienen
Extra informatie

Onze producten zijn zowel zakelijk als particulier te bestellen. Als zakelijke besteller gaat u uit van het exclusief BTW tarief. Als consument gaat u uit van het inclusief BTW tarief.

 

Na het indienen van een aanvraag ontvangt u van ons een offerte met daarop het totale kostenoverzicht. Na akkoord op de offerte gaan we voor u aan de slag. Bij afname vanaf 5 stuks of meer dient u een aanbetaling te doen van ten minste 50% bij akkoord van de offerte en 50% na aflevering. U kunt uiteraard ook de factuur in 1x betalen.

 

Onze transporteurs, DHL en PostNL bezorgen uw kerstpakketten op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Houd rekening met drukte rond de feestmaanden en bestel optijd. In enkele gevallen bezorgen wij de pakketten zelf. Indien van toepassing zullen we u hier vooraf van op de hoogte brengen.

 

De leveringskosten zijn afhankelijk van de oplage. Bij aflevering op 1 adres zitten de kosten doorgaans op € 7,50 tot € 49,95 excl. BTW. Bij aflevering per adres betaald u € 7,50 excl. BTW per adres, dit is inclusief de extra handeling en breukvoorkomende verpakkingen.