Over onze Kerstpakketten 


Een Unieke ervaring, kerstpakketten

Jouw werknemers zijn belangrijk, samen zorgen jullie er voor dat er het hele jaar lang hard gewerkt wordt en er mooie doelen behaald worden. Kerst is een ideale gelegenheid om jouw werknemers eens extra te bedanken. Hoe kun je dit nu beter doen dan jou werknemers te verassen met een persoonlijk en uniek kerstpakket? Wij helpen graag met het samenstellen van een uniek kerstpakket voor al jouw werknemers!

Wat is er allemaal mogelijk?

Het leuke aan de kerstpakketten van El-Decoration is dat ze speciaal gemaakt worden op basis van uw wensen. Wilt u graag een gezellig ouderwets kerstpakket of juist een kerstpakket waar natuurlijke materialen centraal staan? Alles is mogelijk. Wij houden er van om unieke combinaties te maken en dat alles voor het perfecte kerstpakket. 

 

Hoe vraag je een kerstpakket aan?

U kunt in enkele minuten uw persoonlijke wensen doorgeven door middel van het onderstaande formulier. Wij zullen u geheel vrijblijvend een op maat gemaakt voorstel sturen.

Aanvraag kerstpakketten

Inspiratie nodig?

Deze afbeeldingen dienen slechts ter inspiratie. De inhoud van de pakketten wordt samengesteld op basis van het door u opgegeven budget. Dit kan dus afwijken van de foto's.

 

Klassieke kerstpakketten in doos of juist met een persoonlijk tintje.

Vanaf € 10,00 p/s

Vanaf € 12,00 p/s

Vanaf € 15,00 p/s

Over onze kerstpakketten

Bestellen

Een persoonlijke en uniek kerstpakket is een mooi geschenk voor uw medewerkers. Om er zeker van te zijn dat de pakketten op tijd beschikbaar zijn is het verstandig zo snel mogelijk de kerstpakketten aan te vragen. 

Uiterste besteldatum

-Indien u de pakketten voor 30 november geleverd wilt hebben is de uiterste besteldatum 11 november.

-Indien u de pakketten voor 15 december geleverd wilt hebben is de uiterste besteldatum 25 november.

-Indien u na 25 november een aanvraag doet dan wordt deze onder voorbehoud van beschikbaarheid in behandeling genomen.

De levering

Let op, het transport van de kerstpakketten wordt in de meeste gevallen verzorgd door de landelijke pakketdiensten. Het is dus mogelijk dat er onvoorziene omstandigheden optreden waardoor er vertraging ontstaat. Zorg er dus voor dat u de pakketten op tijd laat leveren. 

Afhalen

Indien gewenst kunt u de kerstpakketten op afspraak bij ons afhalen. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten.

Verzending per stuk

Indien gewenst kunt u de pakketten rechtstreeks bij uw personeel of relaties laten bezorgen. Wij hanteren hiervoor per pakket onze standaard verzendkosten.

Het samenstellen

Naast het bestellen van de standaard kerstpakketten is het ook mogelijk om maatwerkpakketten te bestellen. Dit is al mogelijk v.a. 1 stuk. De samengestelde kerstpakketten hebben een vanaf prijs van € 8,95. U bepaald zelf het budget en kunt uw wensen voor de inhoud aan ons doorgeven.

Persoonlijk

Bij El-Decoration staan we voor persoonlijkheid. Al onze kerstpakketten beschikken daarom om 1 of meerdere persoonlijke elementen. Dit kan in overleg speciaal afgestemd worden op uw bedrijf of werknemer.

De afbeeldingen

Al onze persoonlijk samengestelde pakketten worden gevuld o.b.v. uw wensen en het budget. De afbeeldingen die hierboven afgebeeld staan zijn dus niet de pakketten die u daadwerkelijk ontvangt. Deze zijn enkel ter visualisatie.

Voorwaarden

Op al onze kerstpakketten zijn onze gebruikelijke algemene (levering) voorwaarden van toepassing. Hierdoor blijven de goederen ook ons eigendom totdat de klant deze volledig betaald heeft.