Over onze Kerstpakketten 


Een Unieke ervaring, kerstpakketten

Jouw werknemers zijn belangrijk, samen zorgen jullie er voor dat er het hele jaar lang hard gewerkt wordt en er mooie doelen behaald worden. Kerst is een ideale gelegenheid om jouw werknemers eens extra te bedanken. Hoe kun je dit nu beter doen dan jou werknemers te verassen met een persoonlijk en uniek kerstpakket? Wij helpen graag met het samenstellen van een uniek kerstpakket voor al jouw werknemers!

Wat is er allemaal mogelijk?

Het leuke aan de kerstpakketten van El-Decoration is dat ze speciaal gemaakt worden op basis van uw wensen. Wilt u graag een gezellig ouderwets kerstpakket of juist een kerstpakket waar natuurlijke materialen centraal staan? Alles is mogelijk. Wij houden er van om unieke combinaties te maken en dat alles voor het perfecte kerstpakket. 

 

Hoe vraag je een kerstpakket aan?

U kunt in enkele minuten uw persoonlijke wensen doorgeven door middel van het onderstaande formulier. Wij zullen u geheel vrijblijvend een op maat gemaakt voorstel sturen.

Aanvraag kerstpakketten

Inspiratie nodig?

Deze afbeeldingen dienen slechts ter inspiratie. De inhoud van de pakketten wordt samengesteld op basis van het door u opgegeven budget. Dit kan dus afwijken van de foto's.

 

Klassieke kerstpakketten in doos of juist met een persoonlijk tintje.

Vanaf € 10,00 p/s

Vanaf € 12,00 p/s

Vanaf € 15,00 p/s