Carnaval

Carnaval staat weer voor de deur. En hoe kom je nu beter in de stemming dan door het huis te versieren met onze leuke Carnaval's stickers. De sticker kunt u o.a. gebruiken voor het opvrolijken van deuren, (gladde) muren, meubilair of decoratiemateriaal Let op, de stickers worden indien anders vermeld geleverd met een transparante achtergrond.

 

 

Carnaval stickers

Wist je dat...

Carnaval is van oorsprong een Katholiek feest. Het feest begint drie dagen voor Aswoensdag. Volgens de traditie begint carnaval op zondag en eindigt het op dinsdagavond. Deze avond wordt ook wel de Vastenavond genoemd

Carnaval's kleding laten bedrukken?

Wil je dit jaar eens wat anders dan de standaard carnaval's kleding en echt een keer opvallen? Wij helpen je graag door jouw Carnaval's kleding te bedrukken! T-shirts, veiligheidsjasjes, hoodies en dan met een toffe spreuk. Het kan allemaal!

 

Geef je wensen aan door het onderstaande formulier in te vullen en wij gaan online aan de slag met een super tof proefontwerp.Kleuren en lettertypes

Wist je dat bijna al onze producten te personaliseren zijn? vul het schema op de productpagina in, bestel je product en wij passen het geheel naar uw wens aan!

Er zij 20 kleuren en wel 35 lettertypes waar je uit kunt kiezen.